11 Temmuz 2015 Cumartesi

Fotoğraflı kaşe,mühür,damga

Son zamanlarda hediyelik eşya sektöründe hareketlilik olduğu malumunuz.Artık insanlar çiçek,pasta derken internetten yüzlerce hediye ürün sipariş etmeye başladı.Sanal alışverişin yaygınlaşmasıda bu konuda etkili oluyor elbette.
Hediye çeşitleri çoğu sitede aynı oluyor yeni ,orjinal bir ürün buldum diyorsunuz hemen ardından piyasada bolca bulunduğunu fark ediyorsunuz.Bu tarz orjinal ürünleri bazı işletmeler özenle hazırlayıp gönderiyor.
Kısacası yeni bir kişiye özel hediyeden bahsetmek istiyorum.Özellikle kitap severlerin bayıldığı bir ürün.Kitap damgası olarak adlandırılıyor ancak başka amaçlar içinde kullanılabiliyor.Mesela düğün,bebek,nişan davetiyeleri içinde kullanılıyor.
Birçok Kitap damgası modeli var aslında ,bunun dışında özel çizim yaptırabiliyorsunuz.En ilgi çekici olanı ise fotoğraflı mühürler.Kişinin fotoğrafını siyah beyaz olarak damga haline getiriyorlar.Tabi piyasada çok olan bir ürün olmadığı için hediye sahibine ulaşınca oldukça şaşırıyor ve seviniyor.
Bu işi yapan kitapdamgasi.com var tavsiye edebileceğimiz.Kaliteli bir kutu içerisinde ahşap saplı damgayı adrese gönderiyorlar.Kaliteye göre fiyatlarda çok makul bu arada.

Örnek fotoğraflı mühürlerden paylaşmak istiyorum;

Çocuklar için fotoğraflı mühür

fotoğraflı mühür,fotoğraf kaşe,çocuk hediyesi


Düğün,evlilik temalı çift mühürleri..


Fotoğraflı mühür nerede yaptırılır ?
Özel kaşe siparişi,ahşap saplı kaşe;
Mühür sipariş hattı:
Whatsap 0535 868 1869
bilgi@kitapdamgasi.com
www.kitapdamgasi.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder